Pis de 3 habitacions al barri de Cerdanyola - Mataró
Preu de venda: 160.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 96849

Atenció! Estàs a punt de descobrir aquest pis a Cerdanyola Nord, una joia amagada en un carrer tranquil a prop de Rocablanca.

Imagina arribar a la teva nova llar, ubicada en un bloc de només dos veïns, on regna la pau i la tranquil·litat. En entrar, et rebran tres habitacions, dues dobles, perfectes per a la teva família o per convertir-les en un espai de treball o de lleure. El bany, completament reformat, té una dutxa moderna i funcional.

El punt central de l'habitatge l'ocupa el saló menjador , que s'integra de manera harmoniosa amb una cuina annexa, creant un ambient càlid i acollidor. Els terres de parquet i les portes de faig llis donen un toc d'elegància i calidesa a cada racó. A més, els tancaments d'alumini garanteixen una excel·lent ventilació i lluminositat a totes les estances.

Però això no és tot perquè aquest pis compta amb un valor afegit que el distingeix de la resta: una impressionant terrassa de 22m2, perfecta per gaudir del sol, organitzar barbacoes amb amics o simplement relaxar-te amb un bon llibre. No sona increïble?

A més, la propietat està equipada amb bomba de fred i calor , garantint el teu confort a totes les estacions de l'any. I si necessites una mica d'espai extra per emmagatzemar les teves coses, no et preocupis, perquè també inclou un traster perquè puguis organitzar les teves pertinences de manera ordenada.

No deixis passar aquesta oportunitat única al mercat immobiliari, contacta'ns i sol·licita una visita per descobrir totes les meravelles que aquest pis té per oferir-te. ¡Urbenia Serveis Immobiliaris t'espera per acompanyar-te en aquesta emocionant aventura de trobar la teva nova llar a Cerdanyola!

Característiques
superfície útil 62 m2
Superfície construïda 68 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: