Aquest àtic a la planta quarta d'un bloc sense ascensor a Mataró
Preu de venda: 120.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Escorxador
Referència: 96844

Aquest àtic a la planta quarta d'un bloc sense ascensor és el refugi perfecte per a aquells que valoren la tranquil·litat i la privadesa. Ubicat al costat de la Ronda Cervantes, en un carrer assentat i plàcid, aquest immoble ofereix un espai excepcional on gaudir del sol i les vistes des de la seva àmplia terrassa de 17m2.

En ingressar a l'habitatge, un es troba amb un disseny molt pràctic i funcional, sense passadissos que desaprofitin espai. El lluminós saló menjador de 22m2 compta amb una acollidora xemeneia i accés directe a la terrassa, creant un ambient càlid i acollidor. Des de la terrassa es pot gaudir d´una vista parcial al mar, que afegeix profunditat visual al´estada diürna.

La cuina, de generoses dimensions, està totalment equipada i compta amb mobles nous, garantint un espai còmode i funcional per preparar deliciosos menjars. A més, disposa d'una galeria posterior que ofereix encara més espai per a emmagatzematge.

Les tres habitacions de l'àtic són àmplies i lluminoses, dues dobles, cosa que les converteix en espais versàtils que s'adapten a les necessitats de cada resident. El bany complet, amb acabats moderns i una àmplia dutxa, completa la distribució d'aquesta acollidora llar.

L'edifici, de pocs veïns, es troba en un dels millors carrers de la zona, allunyat de l'enrenou del barri central de Rocafonda. Amb entrega immediata i en perfectes condicions per habitar, aquesta propietat representa una oportunitat única per a aquells que busquen una llar on gaudir de la calma i el sol a cada racó.

Amb una ubicació privilegiada a Mataró, Barcelona, a la zona d´Escorxador, aquest àtic compta amb 72,00 m2 construïts i 66,00 m2 útils, oferint un espai ben distribuït i lluminós. Equipat amb totes les comoditats necessàries, incloent cuina moblada, xemeneia, i serveis d'aigua, llum, gas i safareig, aquesta propietat es presenta com una oportunitat única per als que busquen una llar amb encant i caràcter en una ubicació immillorable.

No perdeu l'oportunitat de descobrir aquest àtic excepcional que Urbenia Serveis Immobiliaris té el plaer d'oferir. Contacta amb nosaltres i descobreix la teva propera llar en aquesta joia amagada a Mataró!

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.



Característiques
superfície útil 66 m2
Superfície construïda 72 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: