Planta Baixa al Masnou !!
Preu de venda: 285.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | El Masnou - Centro
Referència: 96380

Aquesta magnífica planta baixa recentment reformada de 130 m² i orientada al sud està situada a tan sols 1 minut de l'estació i del port esportiu. Destaca per la seva excel·lent ubicació a causa de la seva proximitat amb tots els comerços i serveis.

La zona de dia està formada per un gran saló menjador de 40 m² i una cuina oberta completament equipada que aporten una sensació d'amplitud espectacular.

La zona de nit consta de 2 habitacions individuals amb sortida a galeria, 1 habitació doble tipus suite amb bany complet i vestidor. Un altre bany complet amb dutxa i un safareig completen aquesta zona.

No dubti a contactar-nos per a més informació!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

El Masnou us captivarà per les platges de gran bellesa, el ric patrimoni arquitectònic modernista i l'àmplia oferta gastronòmica.

Situat entre la mar Mediterrània i les vinyes de la DO Alella, a vint minuts de Barcelona, El Masnou és un poble que ha crescut a la vora de la costa, la qual cosa ha marcat la seva estreta relació amb la mar.Passejar pel costat de la mar, conèixer els racons del barri antic, on encara es respira la història de la vila, i es pot assaborir un bon menjar són algunes de les experiències de les quals podrà gaudir .

Es caracteritza pel clima mediterrani, amb estius calorosos i hiverns temperats.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 117 m2
Superfície construïda 130 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Traster Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: