Casa de cos amb jardí en entrada molt cuidada i amb gran intimitat
Preu de venda: 540.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | El Masnou
Referència: 92061

El Masnou, zona Estació i a un pas de la platja. Situació immillorable i molt buscada. Casa de cos amb jardí en entrada molt cuidada i amb gran intimitat. Que elegant és la façana i els espais que té.

Habitatge de dues plantes amb 8 habitacions!! Gran metratge i amb garatge per a cotxe petit o motos. La casa es distribueix en dues plantes independents però connectades entre si. Es poden treure dos habitatges per a dues famílies. 3 banys, pati interior de 25m2 amb espai per a trasters i zones de treball. Es nota que els propietaris han cuidat la casa i que li han fet millores com la pintura, etc... Disposa de calefacció en tot l'habitatge i cadira elevadora per a persones majors.

Una casa que enamora per la seva ubicació i la seva amplitud.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

El Masnou us captivarà per les platges de gran bellesa, el ric patrimoni arquitectònic modernista i l'àmplia oferta gastronòmica.

Situat entre la mar Mediterrània i les vinyes de la DO Alella, a vint minuts de Barcelona, El Masnou és un poble que ha crescut a la vora de la costa, la qual cosa ha marcat la seva estreta relació amb la mar.Passejar pel costat de la mar, conèixer els racons del barri antic, on encara es respira la història de la vila, i es pot assaborir un bon menjar són algunes de les experiències de les quals podrà gaudir .

Es caracteritza pel clima mediterrani, amb estius calorosos i hiverns temperats.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 183 m2
Superfície construïda 316 m2
Superfície jardí 59 m2
Habitacions 8
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: